Havhestens Hemmelighed

Havhestens hemmelighed

Thea på fjorten og hendes lillbror, Ludvik, på tolv, er på sommerferie hos deres farmor Elsa Maria på Færøerne. Det er en mærkelig, skræmmende sommer. Deres mor er syg, Elsa Maria er ikke sig selv, deres elskede hund er forsvundet, og i en mørk hule dybt inde i fjeldet er børn spærret inde i uhyggelige glaskister. Da Thea og Ludviks to venner ankommer, begynder de fire at undersøge sagen. De når imidlertid ikke langt før Elsa Maria også forsvinder, og børnene indser, at det hele afhænger af dem. Spørgsmålet er om de har det, der skal til for at klare den.

Havhestens Hemmelighed handler om konfluens. Om det at miste livsmodet, handlekraften og glæden hvis man ikke formår at holde fast i egne ønsker og behov i forhold til dem, man holder af. Den giver også et bud på hvordan man kan arbejde sig ud af konfluensen. Bogen er primært skrevet til unge, men voksne, der gerne vil have uddybet deres kendskab til konfluens, skulle efter sigende også have glæde af at læse den.

Bogen kan bestillet på biblioteket, i boghandel eller direkte via info@livsfortaellinger.dk. Pris her fra forlaget 170 kr. plus forsendelse.
ISBN:978-87-92680-00-6